Over De Sokkelmakerij

ooie dingen zet je op een sokkel of zuil van desokkelmakerij.nl. Dit zeggen wij niet voor niets. Een product op een sokkel krijgt vele malen meer aandacht. Dat is de reden waarom sokkels zo goed te gebruiken zijn in showrooms of op beurzen. Wij helpen de klant graag met een passende sokkel.

Over ons

De sokkelmakerij ziet het als haar taak om samen met de klant te zoeken naar de perfecte sokkel. Met veel enthousiasme helpen we u bij uw specifieke wensen en zijn pas tevreden als u dat bent!

De samenwerking

desokkelmakerij werkt samen met De Klerk Interieurs. Deze meubelmakerij is al jaren actief in de interieurbouw waarbij kwaliteit op nummer 1 staat. Hierdoor kunnen wij de garantie geven dat de sokkels van top-kwaliteit zijn. Dankzij het moderne machinepark en de vakbekwame meubelmakers van de Klerk kunnen wij sokkels geheel naar persoonlijke wens maken. Uw sokkel, zuil of pilaar wordt in de werkplaats van plaatmateriaal tot sokkel omgetoverd. Vindt u het leuk om een keer te kijken bij dit proces, maak dan een afspraak om een keertje langs te komen.